Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog NOVOST: Otroški fotoaparati in voki-tokiji The Zoofamily

NOVOST: Otroški fotoaparati in voki-tokiji The Zoofamily

Nasveti pri izbiri iger in igrač 25. sep. 2024
Tereza Kotilová
Iščete funkcionalen fotoaparat za svoje otroke? Želite, da se odlično prilega majhnim otroškim rokam, je trpežen, je videti lepo in da hkrati naredi spodobne fotografije? Potem vas bo naša novost navdušila. No, pa si zumirajte otroške fotoaparate The Zoofamily.
NOVOST: Otroški fotoaparati in voki-tokiji The Zoofamily

Blagovna znamka The Zoofamily je specializirana za varno otroško elektroniko, ki vam bo všeč na prvi pogled. Njihova ponudba vključuje kompaktne otroške fotoaparate, fotoaparate za takojšnje tiskanje in zelo igrive otroške voki-tokije. Vse naprave so oblikovane po vzoru živali, zato otroke na igriv način navdihujejo k raziskovanju in odkrivanju sveta okoli sebe skozi objektiv fotoaparata ali zvočnik voki-tokija.

Blagovna znamka The Zoofamily skrbi za okolje. Za vsako prodan fotoaparat posadi eno drevo. Cilj te pobude je pokazati, da se lahko svet tehnologije in ohranjanje narave uspešno prepletata.

  

Vzdržljivi otroški fotoaparati, idealni za majhne roke

Vse otroške interaktivne naprave The Zoofamily so zelo lahke in narejene prav za majhne otroške roke. Ker se popolnoma prilegajo roki, je zmanjšana tudi možnost padca in morebitnih poškodb. Poleg tega je zaščita fotoaparata pri nekaterih napravah podprta z dvojnim pokrovom.

NOVOST: Otroški fotoaparati in voki-tokiji The Zoofamily

Pravo fotografiranje in številne dodatne funkcije

Vsaka naprava je zasnovana tako, da jo otroci lahko preprosto uporabljajo. Fotoaparati otrokom ponujajo zelo dobre fotografske možnosti in jim omogočajo realistično in podrobno zajemanje vsakodnevnih trenutkov. Fotoaparati imajo ločljivost 3,2 ali 4,8 MP (32 ali 48 MP interpolirano). Poleg fotografiranja lahko otroci uživajo tudi v snemanju videoposnetkov v ločljivosti 1080p (full HD), zlahka pa lahko preklopijo tudi na kamero za selfije. Na voljo je tudi možnost fotografiranja z barvnimi filtri in okvirji, kar je otrokom zelo všeč.

Fotografiranje bo otrokom pomagalo razviti različne spretnosti, kot so ustvarjalnost, opazovanje, kritično mišljenje, socialne spretnosti in nenazadnje fino motoriko. Ustvarjanje z digitalnim otroškim fotoaparatom bo otroke spodbudilo k večji ustvarjalnosti in povezovanju s prijatelji, družino in naravo.

"Moj petletni sin se je takoj spravil na fotoaparat in ga ni hotel spustiti iz rok, da bi si lahko ogledala, kako deluje. Povsod ga vzame s seboj in raziskuje, kaj in kako lahko fotografira, sprašuje, kako to najbolje narediti, se uči novih stvari s tehnologijo ter hkrati odkriva naravo in svet. Doma si vedno znova ogleduje fotografije. Najboljše darilo, kar jih je kdajkoli dobil." Tereza P., zadovoljna stranka.

V naši pregledni primerjalni tabeli, ki smo jo pripravili za vas, si lahko ogledate, kaj ponujajo posamezni fotoaparati, da se boste lažje odločili, katerega kupiti.

NOVOST: Otroški fotoaparati in voki-tokiji The Zoofamily

*Kaj je megapiksel in interpolacija:

Megapiksel je enota, ki označuje ločljivost, tj. število točk na senzorju digitalnega fotoaparata. Ta ločljivost določa zmožnost zajemanja podrobnosti in je povezana z velikostjo nastale fotografije. Osnovna ločljivost senzorja v Zoofamily je 3,2 ali 4,8 megapiksla.

Interpolacija je dodajanje pikslov (slikovnih pik ali točk) za povečanje fotografije (s 3,2 na 32 MP, z 4,8 na 48 MP, tj. 9344 x 5248 pikslov = točk). To je v bistvu „raztegovanje“ fotografije z vstavljanjem dodatnih pikslov med obstoječe barvne piksle. Te novi piksli imajo barvo, ki je izračunana kot povprečje okoliških pikslov. Interpolacija je pogosta in jo omogoča večina kompaktnih fotoaparatov in mobilnih telefonov. Vendar se nam zdi pomembno, da to navedemo zaradi jasnosti. Interpolacija poveča fotografijo, vendar jo lahko tudi zamegli (ker izračuna nekaj, česar ni). To boste opazili, ko boste na primer tiskali na velik papir. (Za primerjavo: profesionalni fotoaparati imajo ločljivost 20 megapikslov).

Vsak je izviren

Veste, kaj je super pri fotoaparatih družine Zoofamily? Vsak ponuja izziv za ustvarjalnost v obliki priloženih nalepk, ki vsakemu otroku omogočajo, da fotoaparat prilagodi po lastnih željah. Kupite lahko tudi poseben silikonski etui v enakem dizajnu, v katerega lahko fotoaparat shranite in ga varno nosite okoli vratu ali čez ramo kot torbico. Mehak in prožen material zagotavlja zanesljivo zaščito pred praskami, prahom in manjšimi udarci.
 
NOVOST: Otroški fotoaparati in voki-tokiji The Zoofamily NOVINKA: Dětské foťáky a vysílačky The Zoofamily


Kateri fotoaparat The Zoofamily bo vaš?

Smo vam jasno razložili fotoaparate The Zoofamily in boste zdaj lažje vedeli, katerega izbrati?

 
Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.